ОПШТИНСКИ ОДБОР – ПРИПРЕМА ЗА ИЗБОРНУ КОНФЕРЕНЦИЈУ

У уторак, 31.1.2017. године одржана је сједница Општинског одбора СНСД-а Србац. На сједници је у склопу дневног реда разматрана Анализа Локалних избора 2016. године и припрема редовних страначних избора нашег Општинског одбора.

Послије усмене Анализе локалних избора, отворена је расправа. Из сугестија које су вођене, дошло се до закључка да су избори били више него успјешни. Успјех избора потврђују и изборни резултати; кандидат за начелника општине, предсједник ОО СНСД-а, Млађан Драгосављевић остварио је убједљиву побједу, преко 66 % гласова, а одборничка листа СНСД-а добила је преко 48 %, што је најбољи резултат у Републици Српској.

Констатовано је да су ово обавезујући резултати за рад у наредном периоду. На неке мале пропусте у изборном периоду указано је с намјером да се у наредним изборима остваре још бољи резултати.

Општи закључак је да су и овога пута грађани препознали снагу СНСД-а и дали му повјерење да нашу општину изведе из врло тешке ситуације, која је настала као резултат неодговорног функционисања предходне власти.

На сједници ОО су усвојена документа која су потребна за организацију избора у Општинском одбору. Активност око изборних процедура води Изборна комисија. Одлучено је да се избори одрже у суботу 11.03.2017. године са почетком у 10 часова у Дому културе.

Изборна конференција ће бројати 300 чланова СНСД-а.

И код ове тачке дневног реда је једногласна констатација да се избори одржавају у врло доброј страначкој атмосфери, и да ће све изборне активности протећи у најбољем реду.

ПРЕДСЈЕДНИК ОО СНСД СРБАЦ
Драгосављевић Млађан, с.р.