ЦЕНТРАЛНА ТРИБИНА ОО СНСД СРБАЦ

14468306_1226413190733099_603580465616407537_oЈуче 28.09.2016.године, у 17 часова у препуној спортској дворани, у Српцу је одржана Централна предизборна трибина ОО СНСД-а Србац. Присуство изузетно великог броја чланова и симпатизера, преко 1 500, потврдило је истину да је СНСД-е најјача политичка странка у нашој општини.

Поред руководства ОО СНСД- а  Србац трибини је присуствовао предсједник Републике Српске и предсједник СНСД-а Републике Српске, гоподин Милорад Додик са члановима најужег руководства СНСД-а Републике Српске.

На трибини је престављена одборничка листа кандидата СНСД- а Србац за октобраске изборе, која је наишла на врло снажну подршку.обраћање, носиоца листе СНСД- а Србац, др Мирка Стојића поздрављено је снажним аплаузом и једнодушном подршком.

Врло снажно, као и на регионалним трибинама, поздрављено је обраћање предсједника ОО СНСД- а Србац, кандидата за начелника наше општине, господина Млађана Драгосављевића, који је изнио план и програм рада локалне власти послије октобраских избора.

Својим надахнутим говором скупу се обратио увијек драг гост и освједочени пријатељ Српца и Српчана, Милорад Додик, пресједник Републике Српске и предсједник СНСД- а Републике Српске.

Говорио је о актуелној политичкој и економској ситуацији у РС, а нарочито се осврнуо на ситуацију у Српцу у предходне четири године. Лоша политичка власт зауставила је развој Српца и зато је неминовност да дође до промјене власти, извршне и законодавне, у нашој општини. Обећао је пуну помоћ Српцу, јер је то Србац заслужио. Убјеђен је да до грешке овога пута неће доћи и да ће СНСД- е у Српцу бити побједник, не СНСД- а ради, већ ради наше општине и њених грађана. Сваки други резултат представљао би још више заостајање Српца и губљења перспективе и будућности.