РЕГИОНАЛНА ТРИБИНА У ГЛАМОЧАНИМА

2Синоћ у 19 часова одржана је последња Регионална трибина ОО СНСД-а Србац. Трибина је одржана за Мјесне одборе: Гламочани, Г. и Д. Кадари, Дуго Поље, Бардачу, Бајинце, Разбој Лијевче, Лилић и Кукуље, уз присуство преко 600 чланова и симпатизера странке.

Трибини је присуствовало руководство ОО СНСД-а Србац, кандидати за одборнике са листе СНСД-а наше општине, кандидат за начелника ОО СНСД-а Србац господин Млађан Драгосављевић и министар у Влади Републике Српске др Стево Мирјанић.

Обраћање кандидата за одборнике наше листе наишло је на изузетну подршку присутних. Кандидат за начелника општине Србац, господин Млађан Драгосављевић је изнио свој програм рада и визију развоја општине у наредном периоду. Његово излагање је често, у смислу подршке, прекидано громогласним одобравањем.

Министар у Влади РС, др Стево Мирјанић је говорио о важности ових избора за нашу општину, као и убјеђењу да ће СНСД на нашој општини остварити убједљиву побједу, што би представљало решење за овакву тешку ситуацију у којој се нашла наша општина.

И на овој трибини је, као и на свим претходним, истакнута одлучност за промјену лоше власти у општини, која је својим нерадом довела нашу општину у врло тешку економску и политичку ситуацију. И овога пута је СНСД- е препознат као снага која може вратити углед и напредак Српца на времена која су била прије четири године.