РЕГИОНАЛНА ТРИБИНА У КОБАШУ

4У склопу предизборних активности, синоћ је одржана трибина Мјесних организација СНСД-а за Кобаш, Брусник, Нову Вес, Сеферовце, Корове, Влакницу и Каоце. Трибини је присуствовало више стотина чланова и симпатизера наше Странке.

Поред најужег руководства Странке трибини су присуствовали кандидати који су на одборничкој листи СНСД-а за октобарске изборе и кандидат СНСД-а за начелника општине, господин Млађан Драгосављевић.

Обраћање кандидата са листе је поздрављено и снажно подржано, првенствено у циљу остваривања добрих резултата на изборима, како би дошло да неминовне промјене садашње неуспјешне и неспособне општинске власти.

С посебним одобравањем присутних, подржан је план и програм рада кандидата за начелника општине, господина Млађана Драгосављевића. Присутни су у њему препознали човјека који сигурно може нашу општину извући из овакве безизлазне ситуације у којој се нашла, захваљујући онима који је сада воде.

Гошћа трибине била је министар за просторно уређење, грађевинарство и екологију  у Влади Републике, потпредсједница Владе и члан најужих органа СНСД-а, госпођа Сребренка Голић. Њена подршка и нада у сигурну побједу СНСД-а у Српцу су једногласно подржане.

Убјеђења је да ће доћи до формирања нове власти у општини Србац, на чијем челу ће бити СНСД са својим начелником, господином Млађаном Драгосављевићем и скупштинском већином коју ће предводити одборници СНСД-а.