РЕГИОНАЛНА ТРИБИНА У НОЖИЧКОМ

10У петак, 9. септембра 2016. одржана је Регионална трибина  СНСД-а за регију Ножичко, Стари Мартинац, Пријебљеге, Повелич и Брезовљане у Друштвеном дому у Ножичком. Трибини је поред најужег руководства СНСД-а  Србац  присуствовало много чланова и симпатизера Странке. Поред руководства странке у раду трибине учествовали су господин Небојша Радмановић дугогодишњи члан Предсједништва БиХ, актуелни делегат у Дому народа Парламентарне скупштине БиХ и потпредсједник СНСД-а и госпођа Сека Кузмановић директорица Електрокрајине Бањалука.

На трибини су представљени сви кандидати са листе одборника за Скупштину општине Србац, а обратили су се кандидати са регије за коју је трибина одржавана.

Обраћање кандидата за начелника општине, господина Млађана Драгосављевића је нарочито поздрављено и манифестована је снажна подршка његовој кандидатури. Снажно је подржан његов програм рада с убјеђењем да његов избор за начелника општине  представља за нашу општину најбоље могуће рјешење.

На овој трибини је поново показана снага СНСД-а и одлучност да се на октобарским изборима оствари убједљива побједа за добробит цијеле наше заједнице.