РЕГИОНАЛНА ТРИБИНА СНСД-А У СРПЦУ

Синоћ, 6.9.2016. године у 19 часова одржана је Регионална трибина за Србац од 1 до 8. Трибина је одржана у препуној сали Дома Културе у Српцу. Поред чланова и симпатизера Странке, трибини је присуствовало руководство Општинског одбора СНСД-а. Гости трибине били су Зоран Тегелтија, министар финансија у Влади РС и члан најужих  органа Странке и Драгољуб Давидовић, дугогодишњи градоначелник Бањалуке и народни посланик у Скупштини Републике Српске.

Трибини су присуствовали сви кандидати са листе СНСД-а за октобарске изборе и кандидат за начелника општине, господин Млађан Драгосављевић. Учеснике трибине су поздравили кандидати за одборнике Србац од 1 до 8.  У њиховим обраћањима  је истакнута неопходност промјене садашње власти која је била више него неуспјешна.

Својим програмом рада, обратио се и Млађан Драгосављевић, кандидат за начелника општине, који је у свом обраћању истакао, шта је то што се мора урадити да се наша општина извуче из ситуације у којој се нашла.

Гости из Бањалуке су изразили потпуну подршку СНСД-у  у свим активностима, а нарочито у периоду послије избора. Обећали су несебичну помоћ новом начелнику и скупштинској већини која ће бити из СНСД-а.

Честим аплаузима, чланова и симпатизера, обраћања су прекидана у смислу подршке и жеље да се садашња агонија наше општине прекине.

Још једном је показано каква је снага Општинског одбора СНСД-а и одлучност у спровођењу политике СНСД-а  на свим нивоима. Грађани наше општине су врло свјесни шта је садашња власт обећала, а није испунила скоро ништа од тога. Општи закључак је да је неминовно да дође до промјене власти, да би Српцу било боље.