Сједница Изборног штаба

          Послије одржаних састанака мјесних организација СНСД-а у Влакници, Разбој Лијевчу, Српцу 4, Горњим Срђевићима, Српцу 7 и 8, те Кукуљима и Лилићу, који су били задњи састанци у овом кругу предизборних састанака, одржана је и сједница Изборног штаба ОО СНСД-а Србац, на којој је између текућих тачака дневног реда разматрано стање у мјесним организацијама у овом моменту. Општи закључак је да су састанци више него успјешни. На састанцима је било присутно много чланова и симпатизера Странке. Учесници састанака су се врло активно укључивали у дискусије о предизборним документима и предизборним активностима и давали нове приједлоге.

           Најснажнији утисак са састанка је да се манифестовало партијско јединство и одлучност да на октобарским изборима мора доћи до промјене садашње неуспјешне  локалне власти.

          Изнесен је велики број примјера како је лоше радила локална власт и гдје је довела општину Србац својим нерадом.

          Кандидат за начелника општине, господин Млађан Драгосављевић  добио је несебичну подршку за наредне локалне изборе. Одборничка листа СНСД-а је на свим састанцима подржана уз констатацију да је то, овог момента, најјача одборничка листа. Избором Млађана Драгосављевића за начелника општине и освајање одборничке већине у Скупштини поново ће се створити услови да се Србац врати тамо гдје је био прије четири године. На састанцима који су одржани било је посебно изражено присуство жена и омладине што говори да су већ увелико почеле активности Актива младих и Актива жена СНСД-а Србац.

                                                                   Предсједник ОО СНСД Србац

                                                                   Млађан Драгосављевић, с.р.