САСТАНАК У ГРАДИШЦИ

Јуче, 06.03.2016. у Градишци је одржан  заједнички састанак  Општинског Предсједништва СНСД-а, чланова ГО СНСД-а као и одборника у скупштинама општина, изборне  јединице број 2. У раду сједнице учествовали су: предсједник СНСД-а и предсједник Републике Српске, господин  Милорад Додик, потпредсједница СНСД-а и  предсједница Владе Републике Српске, госпођа Жељка  Цвијановић , потпредсједник СНСД-а Небојша  Радмановић,  извршни секретар у СНСД-у, господин  Лука  Петровић и сви предсједници ОО СНСД-а ове изборне  јединице.

На састанку је било говора о друштвено политичкој ситуацији на нивоу  БиХ  и свим специфичностима  које су настале радом појединих представника из Републике  Српске у органима БиХ који евидентно раде на штету Републике  Српске. Говорено је и о стању у Републици Српској и констатовано је да у овако тешким временима Република функционише на најбољи могући начин.

О специфичностима у појединим општинама говорили су предсједници тих ОО СНСД-а.

Општи  закључак са овог  састанка је да СНСД  са својим коалиционим партнерима јесте најјача политичка странка која се врло озбиљно спрема за следеће општинске изборе на којима ће сигурно остварити одличне  резултате, што показују сва истраживања која спроводе  разне  истраживачке  организације. До овакви резултата је могуће  доћи само упорним и ангажованим  радом свих чланова наше  странке.

                                                                                        ОО СНСД  Србац