САОПШТЕЊЕ

Предсједник ОО СНСД-а , господин  Млађан  Драгосављевић је 6.2.2016. гостовао у програму  Радио Српца гдје је говорио о актуелној политичкој ситуацији у нашој  општини .

У свом обраћању нарочиту  пажњу посветио је нефункционисању локалне власти . СНСД-екао странка која није на влассти у нашој општини, већ четврту годину покушава да својим снагама учествује у вршењу власти на локалном нивоу , што су снаге које сада врше  неуспјешно власт, опструисале на све могуће начине па чак и непоштујући основни принцип демократије , а то је поштовање воље  скупштинске  већине.

И поред низа  покушаја да дође до неопходног  сазивања сједнице  Скупштине и овога пута је предсједник СНСД-а , господин Драгосављевић позвао предсједника скупштине Зорана Ђукића , који врши ову функцију, да сазове  сједницу Скупштине на којој би требало разматрати велики број питања од изузетног интереса за нашу локалну заједницу.

Предсједник ОО СНСД- а Србац је истакао да је очекивао да ће у овом периоду доћи до сазивања сједнице  Скупштине,и невјероватно је да упркос нагомиланим проблемима и потребама појединци узимају себи за право да неће да сазову Скупштину.

Предсједник  је истакао да је СНСД од новембра 2012. у опозицији али је својим конструктивним приједлозима и идејама покушавао да допринесе бољем функционисању локалне  власти. Ово је све било видљиво из великог броја оглашавања у средствима информисања (писаним и електронским ).

            У свом обраћању предсједник је рекао да Странка СНСД ради у континуитету и према свом Плану и програму. Истакао је да се  у наредном периоду очекује врло снажан рад у склопу предизборних  активностима.

                                                                             ОО СНСД Србац