С а о п ш т е њ е

У уторак, 29.9.2015. одржана је сједница Општинског одбора СНСД-а Србац , на чијем дневном реду су биле важне тачке. Извршено је усклађивање Одлука ОО СНСД-а са новим Статутом Странке и препорукама са последње сједнице Главног одбора СНСД-а ,која је одржана у августу у Бањалуци, које  су једногласно усвојене .

            Као важна тачка дневног реда је била информација о тренутној политичкој ситуацији у општини Србац. Чланови Општинског одбора су упознати да је преузимање власти у нашој општини дошло до тренутка када би суд својим активностима започето требало да заврши. Оцијењено је да је руководство ОО СНСД Србац, предузеле све неопходне активности  да што прије дође до преузимање власти на локалном нивоу. Општи закључак и на овом састанку био је да оваква локална власт не служи никоме сем самој себи. Начин на који се у задње три године врши власт у  нашој заједници доноси само назадовање и велике проблеме.

            На састанку су усвојени закључци о даљем раду Странке. Један од закључака је да се у року од 15 дана ажурирају  планови рада на свим нивоима ОО СНСД-а  и настави са радом у пуном капацитету, како би се створио што повољнији политички амбијент за превазилажење лошег стања у Општини Србац ,  не вежући се када ће доћи до преузимања локалне власти.

                                                                                  Предсједник ОО СНСД Србац

Млађан Драгосављевић, с.р.