ИЗАБРАНО НОВО РУКОВОДСТВО

У понедељак, 23.02.2015. године одржана је сједница Општинског одбора СНСД Србац на којој се разговарало о актуелнпој политичкој ситуацији у општини Србац. Општи закључак је био да је политичка ситуација у нашој општини више него забрињавајућа. Досадашња власт је показала да није у могућности да организује власт у користи грађана наше општине и да је неопходно водити активности око преузимања законодавне и извршне власти у потпуности.

На овој сједници су досадашњи предсједник Општинског одбора СНСД Србац, господин Мирко Којић и предсједник Извршног одбора СНСД Србац, господин Горан Кљајчин поднијели неопозиве оставке на своје функције. Оставке су поднијели у корист провјерених младих кадрова којих је у нашој странци заиста велики број.

Чланови Општинског одбора су захвалили на досадашњем успјешном и за странку врло значајном раду оба предсједника.

Новоизабрани предсједник Општинског одбора СНСД-а је господин Млађан Драгосављевић, дугогодишњи члан СНСД-а и сада одборник у СО-е Србац.

Новоизабрани предсједник Извршног одбора СНСД-а Србац је Владимир Гужвић, врло активан члан СНСД-а и одборник у СО-е Србац.

Нова потпредсједница ОО СНСД Србац је млада професорица Жељка Дринић.

Новоизабрани функционери ОО СНСД_а Србац су на сједници добили безусловну подршку с увјерењем да ће водити странку на најбољи начин уз потпуну подршку свих чланова странке и симпатизера.