Централна трибина СНСД-а – Бања Лука

На синоћној трибини СНСД-а у Бањалуци на тргу крајине било је присутно око 15 хиљада чланова и симпатизера наше странке. Поново је овако присуство грађана показало да је далеко најјача странка у РС управо СНСД и да је на предстојећим изборима наша побједа сигурна.
Интересантно је да су неки објавили слике скупа прије почетка трибине, а када су видјели колико је људи дошло подржати СНСД одустали су од даљи снимака. Злурадим коментарима из неких странака, као што је СДС не би се требало чудити, јер су свјесни да ће поново бити губитници. На овој трибини је било толико чланова и симпатизера СНСД-а колико они нису имали на свим трибинама у цијелој РС. Присуство естрадних умјетника никада СНСД-у није доносило гласове, а овога пута оволики број присутних је показао да је народ препознао снагу која сигурно води у будућност.
Разумијемо страх од пораза наших политичких противника, којима није остало ништа друго него да се служе неистинама и вријеђањем да би сакрили своју немоћ. И овога пута се потврдило правило да изговорена ријеч више говори о онима који говоре него о ономе о коме се говори.
Ко је са киме најбоље ће показати резултати избора у недељу, 12.10.2014. Колико је ко успјешан види се на локалном нивоу како функционише локална власт. Никад горе у општини Србац.
Иначе СДС-у преносимо поздраве од Елвира, Ћире и Абдулаха Сидрана. Волите се и даље.