И СДС ЈЕ СА НАМА!!!

Будући да је до избора остало још двадесетак дана, тренутна власт у општини Србац увидјевши да ће њихове странке доживјети незапамћен пораз, помахнитало су кренуле да покушају спасити оно што се спасити не може.


Свјесни тог да су за протекле двије године нанијели штету у Српцу која је несагледивих размјера, сламку спаса траже у том да своје нападе усмјере на једино оно што ваља у Српцу, а то је СНСД.

Ових дана у томе предњачи СДС, нападајући људе из СНСД-а који су се годинама уназад доказали као најбољи кадрови које је Србац изњедрио. Велики проблем који они имају сами са собом је тај што износе неистине и лажи које грађани општине Србац препознају као такве и тиме чине себи медвјеђу услугу.

Таквим лажима СДС одушеви једино шачицу србачких пропалица, а да су имало паметни послушали би своје истинске чланове који се и сами згрозе на лажи које им њихова партија сервира.

Важно је рећи, а и познато је у Српцу да је србачки СДС већ дуже времена дубоко подијељен на више фракција од којих свака дјелује самостално, тако да онда и не чуде тешке подјеле унутар СДС-а. Није само да СДС у себи има више фракција. Највећи и најгласнији у јавном омаловажавању Ранка Недића, предсједника србачког СДС-а су Горан Ћосић, предсједник србачког НДП-а и Драго Ћирић, начелник општине.

Сви су они у заједничкој коалицији али је потребно запитати се како то онда Ћосић и Ћирић јавно и у друштву али и у присуству Ранка Недића њега називају најпогрднијим називима типа: „будала“, „дебил“ итд.

Та једна фракција у СДС-у има образ да блати најистакнутије чланове СНСД-а. Зашто се не забаве сами са собом? Зашто јавно не признају оно што цијели Србац зна, а то је истина да је њихов кандидат за народног посланика Бранка Недић прије само неколико мјесеци својим гласом у општинском парламенту подржала избор Теодора Стојковића за предсједника скупштине? Добро они знају да је то тако било, само покушавају да гурну под тепих и да сакрију од свог чланства сурову стварност и издају у врху СДС-а.

Да је то истина говори и атмосфера на састанцима СДС-а, приликом којих долази до тешких вријеђања и фракцијашког обрачуна унутар њих, што морамо признати, нама навуче осмјех на лице. Такође, још једна ствар је доказ за жестоке подјеле у СДС-у, а то је да је на органима странке у Српцу донесена одлука да Ацо Ђекић буде кандидат СДС-а за парламентарну скупштину БиХ и као такав је и промовисан на службеним страницама србачког СДС-а. Међутим, десило се то да је Ранко Недић молио врх републичког СДС-а да не дозволи Ђекићеву кандидатуру, образлажући то неспособношћу Аце Ђекића и никаквим утицајем који поменути има у Српцу.
Иза тих ријечи Ранка Недића и ми чврсто стојимо.

Исто тако, опште је познато да једна од фракција у СДС-у на коју утицај имају Ћосић и Ћирић јавно на скуповима подржавају за народног посланика лугара из Лакташа, а у слободном разговору наређују члановима СДС-а да гласају за њега, а не за Бранку Недић. Толико о њиховој љубави према вољеној им докторици Недић.

И прије власти СНСД-а у Српцу СДС је имао прилику да се покаже па ништа није урадио. Врхунац њихове неспособности видљив је у протекле двије године. Неспособност, немар, никаква брига за грађане наше општине, уцјене, откази… то је одлика србачке власти.

О способности СДС-а говори и то да су они ушли у србачку власт заједно са НДП-ом, ПДП-ом и имали међу тим странкама најбољи изборни резултат, а толико су маргинализовани и постали су небитни да је то смијешно. Сва битна мјеста у Српцу заузеле су им ове мале, минорне странке које су узгред речено пласирале толико „квалитетне кадрове“ да глава заболи сваког нашег суграђанина.

Зато овај пут позив врлим СДС-овцима, сви на изборе 12.октобра и гласајте за ДОДИКА, ЖЕЉКУ, ЗОРУ, СЛАВКА, ГОРАНА. Знамо да има велики број СДС-ових чланова који ће тако и гласати. Додик, Жељка, Зора, Славко, Горан су људи који ће заступати интересе свих грађана наше општине.

ЗА ПОБЈЕДУ СРПСКЕ
ВАШ СНСД