Саопштење

У понедјељак 08.септембра 2014. године у Српцу је одржан састанак Предсједника и координатора мјесних изборних штабова и Општинског изборног штаба Савеза независних социјалдемократа Србац.
Разматран је извјештај о досадашњим активностима и план рада за наредни период. Након још једног круга састанака у свим мјесним одборима,представљања кандидата СНСД-а за предстојеће изборе , те сагледавања економског и политичког стања у општини Србац, заједничко мишљење је да постоји велико незадовољство грађана радом актуелне општинске власти.
Низ лоших потеза извршне власти у Српцу сваким даном повећава број грађана који ће свој глас на предстојећим изборима дати кандидатима Савеза независних социјалдемократа. Истовремено је констатован одличан одазив чланова и симпатизера странке на састанке.
Посебно позитиван тон у раду свих мјесних одбора и изборних штабова услиједио је након фасцинантне Конвенције СНСД-а одржане 06.септембра 2014.године у Лакташима којом је странка и званично кренула у изборе.
Усвојен је и план рада за наредни период, којим су утврђени мјеста и вријеме одржавања изборних трибина, обилазак и већа посвећеност чланству, али и свим грађанима Српца.
Кандидати СНСД -а за све нивое власти представиће се јавности у програму Радио Српца према редоследу утврђеном на жребању.
У петак 12. септембра ове године у 12 сати испред Дома културе СНСД Србац ће званично обиљежити почетак изборне кампање, окупљањем и подјелом изборног материјала.