Поштовани чланови СНСД-а, симпатизери и грађани општине Србац

Будући да смо најавили учешће СНСД-а, на манифестацији „Гастро фест 2014.“, осјећамо потребу да Вам се извинимо због не учешћа али исто тако да појаснимо зашто је до тог дошло.

Неколико дана прије одржавања поменуте манифестације већи број наших чланова добио је како индиректне тако и директне пријетње да ће уколико узму активно учешће на Гастро фесту бити вербално, а и физички малтретирани.

Овде морамо напоменути да наше непојављивање није страх од људи који сију мржњу и којима је једини начин функционисања пријетња,физички напад и сличне ствари. Нашим поступком заштитили смо наше чланове од угњетавања и нисмо жељели да на таквој манифестацији дође до било каквог инцидента, јер би конструкција приче била таква да је СНСД крив за евентуалне неприлике.

И овим поступком видимо да се актуелна србачка власт спрема за страшно прљаву и нељудску предизборну кампању. Користимо и ову прилику да наше чланство упозоримо на то да и без обзира на количину револта који имају према актуелној србачкој власти остану достојанствени и никако не дозволе да буду испровоцирани.

Да је наша одлука била у потпуности исправна говори и то да је инцидент на Гастро фесту изазвао ни мање, ни више него начелник општине о чему ћемо још писати.

Поштовани чланови СНСД-а, симпатизери и грађани општине Србац, СНСД је једна велика породица, организација која баштини највише политичке и људске идеале. Врхунска политичка партија заступљена у свим слојевима нашег друштва. Огромна је разлика између нас и ових других који сију мржњу и раздор међу људима. Разлика је највећа у схватању људских и животних вриједности уопште.

Ми не мрзимо никог, они мрзе. Онај ко мрзи нема проблем са оним према коме та мржња иде, него има проблем са самим собом јер има поремећај свијести, а вјероватно и савјести. И даље и увијек на услузи нашим грађанима.

ВАШ СНСД