НАЧЕЛНИКОВЕ ЛАЖИ

Овим текстом настављамо са објавама које се тичу начелника и његове бујне маште. Кад отворите блог начелника општине, у једном од текстова можете прочитати следеће:

„Ја овдје јасно и гласно кажем да нећу по сваку цијену бранити скупштинску већину, нећу прихватати уцјене ма од кога оне долазиле. Ја сам изабран на директним изборима од већине грађана Српца. Трпим огроман притисак појединаца, уцјене, чак и индиректне пријетње. Ја томе нећу попустити и желим промјенити лоше праксе претходних администрација. Сваки директор јавне установе или предузећа, уколико добро ради свој посао, ће имати моју подршку, без обзира којој политичкој партији припада или не припада. Борим се и борићу се против искључиво партијских запошљавања и против сам запошљавања подобних, а не способних “.

Машта може свашта, зар не? Зар нису ријечи из горњег пасуса супротност оног свега што се дешава у нашој општини? Драги грађани запитајте се шта актуелни начелник ради цијели мандат, осим што „крпи“ скупштинску већину. Скупштинску већину купује новцем грађана, радника, пољопривредника, студената. Он пристаје и на уцјене појединаца, само да одржи већину. Колико је нових радника запослено у општини, Водоводу, Комуналцу и др.? Управо та предузећа сада су на ивици колапса, јер се радницима не исплаћују плате, а још мање доприноси. Који то директори добро раде свој посао? Од ових нико. Њима је једино важно да напуне властите џепове и добију начелников благослов за даљни рад, а радницима како буде. И на крају, који су то људи политички подобни? Сигурно је да то нису чланови СНСД-а. Он запошљава само подобне, а способни мање више… нисмо видјели ни једног члана СНСД-а да је у поменутим предузећима добио посао, иако су доста способнији од новозапослених подобних.