МАЛО ИСТИНЕ

Августа 2013.године, Драго Ћирић каже на свом блогу да је у Сарајеву потписао са реномираном мађарском компанијом „Вабеко“ споразум о истраживању потенцијала геотермалне енергије на подручју општине.Даље каже да је томе претходило неколико састанака и преговора у организацији „Задругара“ из Српца.

Ми се питамо гдје је та фирма? Какво истраживање? „Задругар“ преговарао? Зашто си опет обмануо народ начелниче?

Даље ћемо цитирати неке начелникове ријечи:

„По преузимању функције сам прво умањио своју плату,а онда свих у мојој администрацији“.  (Не говори истину. Повећао себи плату)

„Борим се и борићу се против искључиво партијских запошљавања и против сам запошљавања подобних, а не способних“. (Не говори истину. Погледајте шта се дешава у граду)

„Новости у буџету су што је већи подстицај за пољопривреду, субвенције за превоз ученика, 500 КМ за свако новорођено дијете“. (Не говори истину. Ништа од овог не исплаћује)

„Сва моја путовања су била у функцији србачке привреде и припрема за будуће инвестиције“. (Не говори истину. Путује само на излете)

„У будућем периоду ћу радити још већим темпом, јер паралелно радим на неколико великих пројеката“  (Не говори истину.Који велики пројекти начелниче? Тартуфи, козе,воз на Мотајици,лука на ријеци Сави,Србац на води…?)

Ово је само један мали дио начелникових ријечи којима обмањује грађане наше општине.

Наставиће се…