Састанак Општинског изборног штаба СНСД Србац

10563097_276951065827325_195801010424741038_nИзборни штаб Општинског одбора Савеза независних социјалдемократа Србац, проширен са свим активистима странке у мјесним одборима СНСД-а, одржао је трећи редовни састанак у петак 01.августа.2014.године.

Присутне је о актуелној политичкој ситуацији у општини Србац упознао предсједник Општинског одбора СНСД господин Мирко Којић. Он је истакао да је економска и политичка ситуација у Српцу изузетно лоша, поготово, након стварања нове скупштинске већине и промјене предсједника србачке скупштине на задњем засједању. Новоформирана скупштинска већина, владајућа позиција у Српцу престала је да води бригу о грађанима Српца и посветила се искључиво рјешавању унутар међустраначких питања, незаконитом запошљавању својих чланова и очувању позиције тринаестог одборника.

Госпођа Зора Видовић, господин Славко Драгосављевић и  господин Горан Кљајчин истакли су у својим дискусијама да је у претходном периоду одржан низ састанака у свим мјесним одборима СНСД-а,  да је присуство чланова добро, и да влада потпуни оптимизам у редовима СНСД.Чињеница је да ће лош рад србачке актуелне власти још више утицати на нерасположење грађана Српца.У даљем раду подјељена су задужења активистима и члановима Изборног штаба за следећи низ састанака и рад на терену у цијелој општини Србац о чему ће јавност бити информисана.

Ваш СНСД.