ОО СНСД СРБАЦ

Општински одбор Савеза независних социјалдемократа Србац одржао је редовну сједницу у уторак 24.6.2014.године. На сједници је разматрана информација о актуелној политичкој ситуацији у општини Србац, гдје је констатовано да, је стање у Српцу  катастрофално лоше, да актуелна власт својим лошим радом води грађане Српца у још већу економску и социјалну пропаст. СНСД ће своје даље активности усмјерити на преузимање власти у Српцу кроз стварање скупштинске већине са одборницима и странкама које желе на поштен и некорумпиран начин вршити власт у интересу грађана Српца.

У оквиру  предстојећих октобарских избора Општински изборни штаб упознао је чланове Одбора са досадашњим активностима и планом будућих радњи. На сједници су утврђени и предлози страначких кандидата за изборне функције:

  • за Предсједника Републике Српске предложен је Милорад Додик,
  • за члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић,
  • за  посланике у Народној скупштини Републике Српске предложени су Зора Видовић и Славко Драгосављевић, кога су предложили  млади социјалдемократи Српца.
  • кандидат за посланика у Парламентарној скупштини БиХ је Горан Кљајчин.

Општинки одбор СНСД Србац дао је апсолутну подршку предложеним кандидатима јер сматра да ће они својим радом помоћи Српцу да буде поново оно што је био , једно лијепо мјесто за живот.

Ваш СНСД.