Поштовани суграђани

Овај пут Вам се желимо захвалити на Вашој подршци и повјерењу које нам пружате. Будите сигурни да ћемо се свим силама трудити да то повјерење и оправдамо на најбољи могући начин.

Свако нормалан данас гледа да себи и својој породици обезбеди минимум неопходан за пуко преживљавање и да подмири све своје обавезе које га следују колико је то могуће боље. И поред свих недаћа које су нас задесиле не можемо а да се не присјетимо добрих времена развоја и процвата општине Србац коју је наша локална заједница имала у периоду од 2004 до 2012 године док је СНСД био на власти. Подсјетимо се пар капиталних пројеката које смо уз свесрдну помоћ нашег предсједника г-дина Милорада Додика и предсједника ОО СНСД Србац г-дина Мирка Којића, реализовали и успјели да наш Србац заблиста у новом свијетлу, са уређеним градским улицама, шеталиштем којим се ни један град у региону не може похвалити, игралиштима за наше најмлађе, уличним расвјетама, коју додуше ова нова „Господа“ гасе и још много тога. Сложићете се са нама да је реконструкција и асвалтирање путног правца Србац-Лакташи, којег сви зовемо „КАНАЛ“ највећа и најбоља инвестиција на општини, затим пројекат водоснабдијевања брдско планинског дијела општине са изворишта „Вријеска“, асвалтирање пута према Прњавору, нов пут према Дервенти, асвалтирање сеоских путева и стварање и подизање услова живота у свим селима наше општине, Подстицаји у пољопривреди од стране Општине И Републике (које је република (СНСД) у пар наврата и отписала па су пољопривредници џабе добили регресирана вјештачка ђубрива и дизел горива), реконструкција бројних инфраструктурних објеката, школа, амбуланти и шта све нисмо још урадили како би грађани Србачке општине имали основне услове за нормалан живот.

Подсјетимо се и свих оних којима је г-дин Горан Кљајчин помогао када им је било најтеже. Чекали би га пред вратима око 16 часова да им помогне, да им дјецу запосли, да им помогне у лијечењу изван Републике Српске, у Београду, Каменици, у клиничким центрима по Европи, што је овај Хумани човјек и радио из разлога да помогне својим Српчанима без обзира на вјеру, нацију и политичко опредјељење. Списак је огроман и сигурно овдје неби стао.

Зашто Вам све ово пишемо?

Разлог је јасан. Ми смо општину Србац водили путем развоја, путем бољег животног стандарда, гдје смо гледали да свакоме изађемо у сусрет колико смо могли, а не у суноврат и раслојавање њених грађана, у препирке и нетрпељивост која је данас присутна у нашем Српцу.

Зашто све ово понављамо. Рећете да смо мало напорни са свим овим али упамтите једно „Понављање је мајка знања“. Чињеница је да смо се сви врло брзо навикли на добро и да брзо заборавимо све оне добре ствари које су нам се десиле, а да памтимо све оне ружне и само о њима причамо.

Ми смо ту да Вас подсјетимо на бројне пројекте водоснабдијевања општине, изградње амбуланти, опремања стоматолошких амбуланти за наше најмање суграђане, подизање нивоа здравствене заштите и пружања квалитетне услуге свим грађанима, изградње спортских игралишта по цијелој општини, реконструкцију школа, Јавне расвјете, и још много, много тога.

Овим желимо рећи и напоменути на све оно добро што нам се десило у протеклим годинама, а што неби могли остварити да није било Ваше искрене подршке и давања повјерења СНСД-у.

ХВАЛА ВАМ НА ПОВЈЕРЕЊУ.
ВАШ СНСД.